👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
17 iulie 2024
MIJLOCIRE

„Tati, duminică vreau să merg la biserică.” Să continuăm să mijlocim pentru MARCUS HARII, fiul pastorului Teofil Harii

  • 3 iulie 2024
  • Citești în 2 minute
  • 487 Vizualizări
„Tati, duminică vreau să merg la biserică.” Să continuăm să mijlocim pentru MARCUS HARII, fiul pastorului Teofil Harii

La doar două zile după amputare, Marcus mi-a spus: „Tati, duminică vreau să merg la biserică.” Fiind sub influența calmantelor, am gândit în sinea mea: „Până îi dă drumul din spital, va uita.”

Dar sâmbătă, în ziua externării, la cinci zile după amputare, Marcus mi-a spus din nou: „Tati, mâine vreau să merg la biserică și să cânt la pian.” „OK, Marcus,” i-am răspuns eu.

Duminică dimineața, Marcus avea dureri mari, așa că l-am întrebat: „Marcus, mai vrei să mergi azi la biserică?” Prin spasmele de durere, el a spus: „Cred că da.” Peste vreo două ore, l-am văzut cum începe să se pregătească de plecare și repetă la pian cântările ce vor fi cântate la timpul de închinare.

Odată ajunși la Casa Domnului, Marcus și-a luat locul la pian și a început să repete cu ceilalți, apoi a lăudat și a slujit pe Domnul pe tot parcursul Serviciului Divin.

De săptămâna viitoare, Marcus începe chimioterapia, un proces lung și dificil. Până la sfârșitul lui septembrie, va fi conectat cinci zile pe săptămână la mașini care îi pompează chimioterapie în corp. Greul nu a trecut încă.

Vă rog, în Numele Domnului Isus, să continuați să vă rugați pentru el. Mulțumesc și Domnul să vă binecuvânteze!

Teofil Harii