Ciprian I Bârsan

Născut în 1975 în Ocna-Mureș, viața mea a fost marcată de provocări și încercări, dar și de harul divin care mi-a schimbat destinul. Întâlnirea cu Isus în Biserica Penticostală din Giurgiu în 1992 a fost punctul de cotitură în viața mea. Însoțit de iubirea lui Dumnezeu și de sprijinul comunității, am găsit puterea de a înfrunta întunericul și de a păși către lumină.

La de 20 de ani și 6 luni, în 1996, am fost ordinat în slujba de diacon în Biserica din Giurgiu, devenind, probabil, cel mai tânăr diacon din istoria Bisericii Penticostale din România. Împreună cu soția mea, Ribana, am început o nouă etapă în slujirea noastră în Biserica Penticostală “Cezareea” din Reșița, din anul 1998.

Din 2011, slujesc alături de o echipă binecuvântată în Biserica Izvorul Vieții din Reșița. Viața mea este o mărturie a harului divin și a credinței neclintite în Dumnezeu. Sunt recunoscător pentru fiecare zi binecuvântată și pentru darurile neprețuite, cum sunt cei doi copii ai mei, Paul și Luca. În tot ceea ce fac, îmi dedic viața și slujirea Domnului, recunoscând iubirea și răbdarea Sa în fiecare pas al drumului meu spre cer.