👋Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
27 mai 2024
Bucuria sufletului Comunicate

Olimpiada de Religie Penticostală

  • 13 mai 2024
  • Citești în 2 minute
  • 97 Vizualizări
Olimpiada de Religie Penticostală

Participare și reușită la
Olimpiada Națională de Religie – Cultul Penticostal, clasele V-XII și Olimpiada Națională de Religie – Licee Teologice Penticostale, clasele V-XII.
Liceul Teologic Penticostal “LOGOS”, Timișoara a fost reprezentat la această competiție națională, de către un lot alcătuit din 11 elevi (2 elevi de gimnaziu, pregătiți și coordonați de către prof. Denis Costea și 9 elevi de liceu, pregătiți și coordonați de către prof. de discipline teologice, Dorin Grigoraș), la Liceul Creștin “LOGOS”, Bistrița, în perioada 8-12 mai 2024, sub președinția domnului prorector a Institutului Teologic Penticostal București, lect. univ. dr. Ioan Szasz.
Competiția care a reunit 148 de elevi, din 16 județe ale țării, a fost una strânsă, dar elevii noștri au urcat pe podium, obținând premii I, II, III și o mențiune.
Astfel, ne mândrim cu următorii elevi, care au reușit să se evidențieze: Andreea VLAD, clasa a XI-a M.I. – Premiul I 🥇, Rebeca DUMITRAȘ, clasa a IX-a T. – Premiul II 🥈, Ligia NECHITA, clasa a XI-a T. – Premiul II 🥈, Alina GHEORGHIȚĂ, clasa a X-a T. – Premiul III🥉, Amelia PETROESC, clasa a X-a M.I. – Premiul III 🥉, Beatriz NICOLAESCU, clasa a XII-a T. – Premiul III 🥉, Timeea BAȘIU, clasa a IX-a M.I. – Mențiune 🏅, Andrada BÎTÎCU (clasa a IX-a M.I.), Naomi OLENIUC (clasa a XII-a M.I.), Abel TURCULESCU (clasa a VIII-a) și Tania MĂRCUȘ (clasa a VI-a) diplomă de participare.
Menționăm că alături de elevii noștri, au avut o misiune de împlinit și cadrele didactice, făcând parte din Comisia Centrală a Olimpiadei Națională de Religie, Cultul Penticostal, clasele V-XII/ Licee Teologice Penticostale, clasele IX-XII, după cum urmează:
🔹doamna director, prof. dr. Liana Lăcrămioara GRIGORAȘ – secretar științific
🔹domnul profesor pastor, Gheorghe CĂTANĂ – președinte de onoare, Consilier pe probleme de învățământ, Cultul Penticostal din România
🔹domnul profesor Dorin GRIGORAȘ – membru (evaluator).
Grupul de elevi a fost însoțit de prof. Denis Costea și prof. Valentin Magdici.
Mulțumim lui Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă, pentru biruință, călăuzire și bucurie❗️
Felicitări, dragi elevi❗️
Felicitări, profesori coordonatori❗️
Suntem mândri de voi❗️

Liceul Teologic Penticostal Logos

Descoperă mai multe la dininimapentrutine.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura