👋Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
18 mai 2024
Articole

𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 𝐉𝐨𝐲 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐀𝐟𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚𝐫𝐢𝐯𝐨, 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫

  • 3 mai 2024
  • Citești în 4 minute
  • 80 Vizualizări


Mulți cred că avem o stație radio în cadrul JOY RADIO Africa și că atragem o mulțime de bani cu asta.
În realitate, avem o STRATEGIE care nu costă chiar așa de mult, dar nu este nici ieftină. Este însă benefică, cu dedicare și perseverență. Și oameni pricepuți la calculatoare, internet și care să aibă inimă ❤️ pentru o astfel de lucrare.
Noi îi avem pe Andry și pe Michael, care sunt acolo toată ziua, deși fac multe alte lucruri în plus față de asta.
Avem un calculator dedicat unui radio online. Și folosim programul Radio Boss, pe care îl cumpărăm în fiecare an, ca să încărcăm emisiunile radio într-un playlist care rulează non-stop.
Prin acest radio online ajungem în orice parte a lumii (https://joyradioafrica.com/), deoarece el funcționează prin internet. Unele emisiuni sunt în limba malgașă, deoarece ne adresăm malgașilor, iar altele sunt în limba română, deoarece ne adresăm și românilor de pretutindeni. Origine poate face asta, dacă își dedică timp și buget în acest scop.
Cel mai renumit radio creștin românesc online este Radio Levi (https://radiolevi.ro/), pe care îl întreține echipa Bisericii Izvorul Vieții din Reșița, avându-i ca promotori pe directorul unui radio FM din Caransebeș (KISS FM România) , Daniel Trotea și pe pastorul Barsan I. Ciprian.
În aceste zile, prietenul nostru Daniel Horon ne-a ajutat și încă ne va ajuta să optimizăm anumite lucruri la Radioul Online Joy Africa, aceasta necesitând chiar crearea unor programe informatice, care ne vor fi de folos pe viitor.
De asemenea, lucrarea noastră radio cuprinde o latură complexă de evanghelizare prin intermediul a 11 radiouri FM din mai multe regiuni. Aceste radiouri FM sunt laice, însă ele sunt deschise și pentru a difuza emisiuni cu caracter religios. Așa că am profitat. Am format oameni, pe care i-am adus din diferite părți ale țării și i-am găzduit, timp în care am făcut cursuri cu ei.
De asemenea, le-am creat 4 studiouri radio în diferite părți ale Madagascarului, unde aceștia să creeze acele emisiuni, pe care apoi să le difuzeze prin radiourile FM:
1️⃣ Antsirabe
2️⃣ Morondava
3️⃣ Manakara
4️⃣ Antananarivo
Oricine poate face acest lucru!
Însă trebuie efort, dedicare, inteligență și muncă multă pentru a construi o strategie. Apoi trebuie emisiunile prin aceste radiouri plătite.
Am creat o strategie pe 5 ani, în care, în care să îi implicăm pe cei interesați:
Anul 1: 80% noi – 20% ei
Anul 2: 60% noi – 40% ei
Anul 3: 40% noi – 60% ei
Anul 4: 20% noi – 80% ei
Anul 5: 10% noi – 90% ei;
In felul acesta, in mod treptat, lăsăm povara, dar și aparatura, pe umerii lor.
Le mulțumim Bisericii Filadelfia din Paris și pastorului Grigore Creta, care s-au implicat mulți ani în acest proiect și care ne-au asistat în a aduce între 200-300 de oameni la Domnul prin această lucrare.
Le mulțumim Bisericii Elim Church Tacoma WA și pastorului Dina Marian Condrat, care ne ajută în această perioadă în acest proiect și în dezvoltarea lui. Datorită dragostei și efortului lor, această lucrare funcționează bine astăzi.
Le mulțumim frumos Bisericii Elim Bruxelles și păstorilor Daniel Vlad și Dorin Albuț, care au inima să ne ajute să creăm Studioul Elim, ca să dezvoltăm lucrarea pastorului Solofo Add în regiunea Analamanga.
Un efort de echipă, muncă intensă, încredere, scriere de rapoarte și date de socoteală – toate împreună duc la crearea unei lucrări care Îl onorează pe Dumnezeu și aduc oameni de pe drumul spre iad și moarte, pe drumul vieții veșnice, deschis spre Dumnezeu prin Jertfa și Invierea Domnului Isus Hristos.

🟢🎙️📡Dacă ai pe inimă să te implici în această lucrare, în primul rând Ascultă acest radio online, pe linkul:
https://joyradioafrica.com/
🟢🙏🙏🏽 Roagă-te pentru noi și această lucrare, care atinge și schimbă vieți în câteva regiuni din Madagascar.
🟢🔋💳 Apoi, ai putea să trimiți darul tău pe oricare din următoarele conturi, în funcție de unde locuiești (România, Europa, USA):
https://misiunemadagascar.ro/prin-sustinere-financiara/.
Dumnezeu să te binecuvânteze! 🙏🏽❤️🤗

Descoperă mai multe la dininimapentrutine.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura