👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
12 iulie 2024
Articole

Mulțumesc….

  • 25 noiembrie 2013
  • Citești în 2 minute
  • 31 Vizualizări

20131125-083029.jpg

M-au îmbrațisat mulți, încurajându-mă astfel cu acest gest simplu dar astfel de gesturi au menirea de a sensibiliza, schimba starea sufletească. Multumesc.

Am auzit cuvinte, frumoase, izvorâte din inimă, din naivitate refuz sa cred că au fost rostite din complezență, de pe buze. Cuvintele fac parte viața noastră, le folosim pentru transmite, transpune în vorbe simțăminte. Au fost multe cuvinte unele inocente, rostite de copilași altele complexe, complicate încărcate de complimente rostite de cei mari. Tuturor mulțumesc!

Am primit sute de mesaje pe „peretele” de la persoane cunoscute și necunoscute. Toți s-au oprit, și-au făcut timp pentru mine. Pentru mine, acum în societatea contemporană în care timpul a devenit problemă existențială, a te opri să transmiți prin scris un mesaj este o Minune! Mulțumesc!

Am primit cadouri, multe, diverse, utile, simbolice. O alta minune. Să te sacrifici pentru cineva, să „pierzi” timpul căutând … Mulțumesc.

Două fetițe, m-au făcut să plâng. Mult. În ascuns. Mi-au dat o hârtie, ruptă, culeasă rapid de prin biserică. Au scris , au desenat, apoi în timpul slujbei de seară, una din ele, curajoasă, a venit și mi-a îmânat biletul. Mulțumesc fetelor. Biletul lor e motivul acestor rânduri…îl puteți citi, e poza acestui mesaj…

Mulțumesc că mi-ai dat putere să îmi asum trecutul, ai schimbat și șters trecutul meu. Când nu am mai sperat Tu, ai schimbat viața mamei mele, ai șters păcatele ei și ai mutat-o acasă la Tine!
Multumesc pentru tata, l-ai salvat și îl învrednicești să te slujească, îl folosești, pentru lărgirea Împărăției…știu că Tu vei vorbi și surori mele…
Doamne îți mulțumesc ca sunt înconjurat de oameni. Îți mulțumesc câ sunt om…

Următorul articol