👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
24 iunie 2024
Evanghelizare

A răsunat EVANGHELIA

  • 11 iunie 2024
  • Citești în 2 minute
  • 153 Vizualizări
A răsunat EVANGHELIA

În primul weekend din vara aceasta, mai precis 7 și 8 iunie, biserica Vestea Bună a organizat evanghelizări în Măcicașu la Casa de Cultură și în Deușu în aer liber la cort.

Aici a răsunat evanghelia prin cântul înălțat de un cor de tineri din România și SUA din biserica Maranatha – Phoenix, Arizona şi Muntele Sionului Baia Mare, alături de fanfara bisericii Vestea Bună din Cluj-Napoca, iar mesajul Scripturii a fost adus de păstorii John Meseșan, Nelu Filip și Daniel Bujeniţă.

„Evanghelie” înseamnă „veste bună”, o veste bună care trebuie anunțată. Astfel că, ea se deosebește de orice alt mesaj secular sau religios care, pe bună dreptate, pot fi denumite „sfaturi bune de urmat”.

Evanghelia nu este un sfat, nu este o sugestie, ci este o veste bună, nu despre ce putem face noi ca să obținem împăcarea cu Dumnezeu, ci despre ce a făcut Dumnezeu în Hristos ca să ne împace cu El. Și nu doar să ne împace pe noi, rasa umană cu El, ci în cele din urmă să restaureze întregul univers, care acum este caracterizat de suferință, răutate și moarte. Așadar, Evanghelia ne anunță despre ce a făcut Dumnezeu de dragul nostru prin Domnul Isus Hristos.

Ne-am bucurat de prezența și de călăuzirea lui Dumnezeu în aceste zile de evanghelizare (Puteți urmări înregistrările pe linkul de mai jos)

Apreciem implicarea și susținerea bisericilor:
Maranatha Romanian Church Phoenix și Biserica Vestea Bună Cluj-Napoca

Măcicașu – https://youtu.be/7IbKLON9KOQ?si=kDVXQX-0QCsCYEEB

Deușu – https://youtu.be/qOIp97xpRC8?si=N9vFSo7Fp-em8Ssw

https://www.facebook.com/share/p/LX7uPdStJrhMqd5J/?mibextid=WC7FNe