👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
18 iulie 2024
Madagascar

VENI, VEDI…și ne-au CUCERIT

  • 1 februarie 2015
  • Citești în 2 minute
  • 41 Vizualizări

IMG_0427

Veni, Vedi…și ne-au cucerit

VENI, VEDI…și ne-au CUCERIT
by dininimapentrutine

Veni, Vedi…și ne-au cucerit

Veni, vidi, vici este fraza prin care, Iulius Cezar a anunțat extraodinara victorie obținută în 47 î.Hr. împotriva armatei lui Farnace din Pont.
Acum, putem rosti și noi aceste cuvinte, însă cu o singură diferență!
Noi nu am cucerit, ci am fost cuceriți de malgași…

Cu ajutorul lui Dumnezeu, misiunea în insula roșie, Madagascar s-a sfârșit. Am petrecut, zile minunate, pline, am întâlnit oameni, mulți, având nevoi speciale, ne-am bucurat
închinându-ne și având părtășie cu pastori din zona Ansirabe.
A fost un timp binecuvântat, implicarea nostră a vizat următoarele Proiecte:

•Educație
Cu ajutorul Domnului am vizitat și ajutat două scoli și un orfelinat, am participat și ne-am bucurat alături de copiii implicați în proiectul „Vestea Bună”
Ne bucurăm de faptul ca Dumnezeu a dăruit familiei Saitis această viziune în ceea ce privește educația copiilor. Dacă se va investi în copii, cu siguranță că Madagascarul va arăta altfel.

•Edificare
Închinarea este mai mult decât participarea la programele din biserică. Mai mult decât dărnicia, cântara sau rugăciune noastră, închinarea trebuie să fie un mod de viață.
Bisericile din Madagascar (am vizitat 7 biserici din zona Ansirabe ), sunt active și preocupate de salvarea oamenilor, de pregătirea viitorilor lucrători.

•Evanghelizare
Oamenii sunt flămânzi și însetați după Hristos, dispuși să asculte Evanghelia, să suporte căldura toridă. Am ieșit alături de pastorii malgași în stradă, printre oameni, în mijlocul oamenilor. Modul în care s-a prezentat Evanghelia a fost simplu dar efectele predicării au fost extraordinare. Acolo în stradă oamenii s-au rugat și L-au primit pe Isus ca Mântuitor!

Dumnezeu este bun și merită toată slava! Noi nu am fost decât niște instrumente pe care Domnul le-a folosit pentru a-i binecuvanta pe malgași!
A LUI să fie toată slava!

Cu dragoste,
Echipa de misiune Madagascar