👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
17 iulie 2024
Articole

ÎNCOTRO MERGE TRENUL 2024?

  • 30 decembrie 2023
  • Citești în 2 minute
  • 238 Vizualizări

Dacă greșești, nepregătindu-te, de fapt te pregătești pentru a greși. Felul în care vezi cum să ajungi la stația de sosire este și ea o formă de planificare a călătoriei. Dacă cineva îți dă șase ore să tai un copac, ia patru ore să ascuți bine toporul. Dacă nu ști unde te duci precis vei ajunge în stația greșită. Mereu, cel mai bun timp să repari acoperișul este când este soare. Planurile făcute fără început și sfârșit sunt la fel ca încercarea de a face macaroane fără făină.
Pregătește-te din timp, când Noe construia arca nu ploua. Să ajungi undeva îți trebuie două lucruri: un plan și timp. Nimic nu se va realiza dacă nu te apuci de lucru. Unde te va duce trenul 2024? În ce stații te vei opri în viață? Unde vei schimba cursa? Cu cine vei merge în compartiment în timpul călătoriei? Te-ai gândit că, s-ar putea să fie ultimul tren?
Filipeni 3:13, 14– „Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă, dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.”

Dina Condrat Marian