👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
17 iulie 2024
Articole

Este SCRIS

  • 3 ianuarie 2024
  • Citești în 2 minute
  • 244 Vizualizări

,Dimineața seamănă-ți sămânța, și până seara nu lăsa mâna să ți se odihnească, fiindcă nu știi ce va izbuti, aceasta sau aceea, sau dacă amândouă sunt deopotrivă de bune” (Eclesiastul 11,6).

,,Bunătăţile Domnului nu s’au sfîrşit, îndurările Lui nu sînt la capăt, ci se înoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atît de mare” (Pl. lui Ieremia 3:22).

,,Fă-mă să aud disdedimineaţă bunătatea Ta, căci mă încred în Tine. Arată-mi calea pe care trebuie să umblu, căci la Tine îmi înalţ sufletul” (Psalmul 143:8).

,,Căci mînia Lui ţine numai o clipă, dar îndurarea Lui ţine toată viaţa: seara vine plînsul, iar dimineaţa veselia” (Psalmul 30:5).

,,Pleaca-Ti urechea la cuvintele mele, Doamne! Asculta suspinurile mele! Ia aminte la strigatele mele, Imparatul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine ma rog! Doamne, auzi-mi glasul, dimineata! Dimineata eu imi indrept rugaciunea spre Tine si astept” (Psalmul 5:1-3).

,,Degeaba vă sculati de dimineată și vă culcați târziu, ca să mâncați o pâine câștigată cu durere; căci preaiubiților Lui El le dă pâine ca în somn” (Ps.127:2).

,,Vai de cei ce dis-de-dimineata aleargă după băuturi amețitoare și șed până târziu noaptea, și se înfierbântă de vin!” (Isaia 5:11).

,,Vegheați, dar, pentru că nu știți când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopții, sau la cântarea cocoșilor, sau dimineața” (Marcu, 13:35).

Articolul anterior

Următorul articol