👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
17 iulie 2024
Articole

Dumnezeu face minuni și la baptiști. Pe acest Dumnezeu doresc să-L slujesc și-n anul 2024 și cât oi mai trăi, de-o fi să trec sau nu prin operație

  • 30 decembrie 2023
  • Citești în 2 minute
  • 240 Vizualizări

Nu am halucinații, nu am luat-o razna și nici nu sunt avid de miracole și extazuri. Doar vreau să vă spun minunea pe care a făcut-o Hristos cu mine, în trupul meu.

De trei luni de zile sufăr în trup. Nu pot da detalii multe pentru că e prea intim. După amânări și prelungiri, după multă durere, am hotărât să-mi calc frica în picioare și să mă supun unei intervenții chirurgicale. Au fost două zile de analize, cercetări, etc.

Aseară în timp ce mă pregăteam psihic pentru intervenția chirurgicală, medicul chirurg, un om cu o experiență de patru zeci de ani în domeniu, mi-a spus: „domnule, Sali, s-a întâmplat o minune. Rana e vindecată în mod supranatural. Eu zic să mai așteptăm zece zile și vedem ce se întâmplă, dar din câte văd numai e nevoie de operație”

Înainte de a merge la operație, o soră din biserică s-a rugat așa, în plenul adunării: „Doamne, pune tu mâna peste rana fratelui păstor și vindecă-l înainte de operație”.

Dumnezeu face minuni și la baptiști. Pe acest Dumnezeu doresc să-L slujesc și-n anul 2024 și cât oi mai trăi, de-o fi să trec sau nu prin operație.

Aceasta vă doresc și vouă, dragi prieteni: iubiți-L pe Hristos, slujiți-L cu dedicare. Fie că vom trece sau nu prin dureri, operații, injecții, deal sau vale, Hristos rămâne Stăpân!

Sali Sabri