👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
17 iulie 2024
Botez Nou Testamentar

Botez la Biserica Penticostală Bratca

  • 9 iulie 2024
  • Citești în 4 minute
  • 99 Vizualizări
Botez la Biserica Penticostală Bratca

Proverbele 23:26
Fiule, dă-Mi inima ta și să găsească plăcere ochii tăi în căile Mele!

Când dați un cadou celei mai importante persoane din viața voastră ce îi oferiți? Nu-i asa ca oferiți tot ce aveți mai bun?

Asa este și cu Dumnezeu. Și ce vrea în fapt Dumnezeu de la noi ? Inima noastră! Iar atunci când vrei să-I dai Lui Dumnezeu cel mai bun lucru îi dai inima și tinerețea ta.

Sa dai Lui Dumnezeu inima inca din tinerețea ta , este cea mai buna alegere pe care poți sa o faci .. Și de ce ai face-o? pentru că El va răsplăti și va da o cununa veșnică fiecăruia.

Și poate va întrebați dacă mai sunt tineri care își dau inima încă din tinerețea lor , Lui Dumnezeu..

Da sunt ! si o fac cu bucurie.

Duminica aceasta care a trecut , 7 iulie 2024 , a fost o duminica de neuitat pentru cei 14 candidați la botezul nou testamental , care a avut loc în biserica penticostala din Bratca .

Aceasta zi a fost consemnata de Dumnezeu în jurnalul Sau …sa nu uitați dragi candidați!

Apropo, ma gândeam la aceasta zi de 07 .07 ca la o zi binecuvantata si prin prisma faptului ca a stat sub semnul cifrei 7.

Simbolostic vorbind Cifra sapte din Biblie reprezinta perfectiunea divina, totalitatea sau desavarsirea si este mentionata de cel putin 490 de ori.Magicul cifrei 7 poate fi dovedit şi ştiinţific.
Din punct de vedere matematic, şapte nu poate fi dedus nici ca produs, nici ca factor al cifrelor de la unu la zece.
Deci şapte nu se obţine nici din împărţirea, nici din înmulţirea primelor zece numere. Este, după cum spuneau antecesorii noştri, „dumnezeiesc” – Cifra 7, considerată „Numărul lui Dumnezeu”

Dar nu vreau sa vorbesc despre numerologie ci despre bucuria mântuirii.

Am fost părtaș la bucuria lor ..si as dori din suflet sa continuam aceasta sărbătoare acolo în cer cu toții.

Bucuria mea a fost multipla: o dată bucurându-ma cu biserica întreaga de bucuria lor a tuturor candidaților și invitaților lor ,dar și de bucuria care a avut loc în mijlocul unei familii binecuvantate și iubite de Dumnezeu. O familie în care Dumnezeu lucrează și transforma. Face minuni , ridică reabilitează și mantuieste suflete. ..

Este vorba de familia Butiri . A fost o bucurie pentru cei doi părinți Ionuț și Florica , să-și vadă primul rod al dragostei lor , în apa botezului. O tânără binecuvantata de Domnul, care la cei 16 ani a decis ca pentru restul vieții ei pe acest pământ sa ofere inima și tinerețea ei , Celui ce merita toată cinstea și toată lauda . Iza a oferit tinerețea ei Lui Hristos.
M-au emoționat lacrimile de bucurie a unui tata , care își vede copilul în casa Lui Dumnezeu si nu în murdăria acestei lumi mizere.

M-au emoționat lacrimile lor de părinți care își priveau primul copil împăcat cu Dumnezeu.Atat de minunat .

Ma rog pentru ei ca familie și-mi doresc ca toți sa fie vase de cinste în Casa Lui Hristos.

Iza , sa fii o lumina in mijlocul familiei tale, un exemplu in mijlocul comunității tale , acolo unde Domnul te-a așezat ! fii roditoare și credinciosa Lui Hristos.

As dori ca îmbărbătare pentru ei dar și pentru noi toți , sa știm cine este Cel cu care ne-am împăcat și ce face El pentru noi secunda de secunda :

Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. Chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii.
Psalmii 46:1-3

Iubiții mei dați-vă inima acestui Dumnezeu minunat, faceți primul pas înspre El și El vă face zece înspre voi. Merita să-i slujești.

Nu uita ce a făcut El pentru noi: ,,Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică” (Ioan 3:16).

TU CAT IL IUBESTI? NU AI VREA SA-I DAI INIMA TA ?

Cu prețuire S.D.I

Articolul anterior