👋 Bine ați venit pe dininimapentrutine.ro!
14 iulie 2024
Articole

JOS MASCA!

 • 28 martie 2014
 • Citești într-un minut
 • 42 Vizualizări

20140327-225849.jpg

Lumea în care trăim este din ce în ce mai cosmetizată, fardată, machiată excesiv, ca totul să pară altceva decât este în realitate.

Trăim într-o lume a personajelor, a măștilor, după care ne ascundem…
-Falsul, este privit ca un lucru real…
-Fățărnicia pentru mulți, un mod de viață;
-Formalismul religios ia locul adevăratei închinării;
-Frica de a nu fi acceptat de ,,cei mulți” ne determină să nu mai fim noi înșine, și atunci alegem să jucăm roluri….
Trăim într-o lume de umbre, fără spirit și speranță, fără DUH și ADEVĂR, o lume atât de murdară….

Ce să fac? Să renunț? Niciodată!
Să-mi plâng de milă? Nicidecum!
Atunci ce-i de făcut?
JOS MASCA!

Ajută-mă Doamne!

Cu dragoste,
Ciprian Bârsan

>

Articolul anterior

Următorul articol

0 Comentarii

 • Este o vreme in care modernismul,democratia,libertatea si jocul puterii,au facut din cei mai multi dintre oamenii sa uite ca traiesc numai odata,au uitat ca este o vreme a judecatii,este o vreme in care in care totii vom plati dupa cum si facem.Acuma este vremea in care tehnica,luxul,afacerile de milioane au facut pe multi dintre oamenii sa il de-a deoparte pe DUMNEZEU ,crezind ca se poate si fara EL.

 • Dragul meu,
  Dacă în biserică arăţi ceea ce ai vrea ca cei din jur să ştie despre tine, dar înafară eşti altul, eşti un actor, porţi o mască. Aruncă masca jos. Soţia unui mare evanghelist, şi nu oricum, ci de succes, a fost întrebată de către o doamnă: „cum e să fii soţia unui asemenea om de succes?” Ea a răspuns: „nu ştiu, eu nu-l cunosc aşa pe omul ăsta de pe scenă, acasă e cu totul altul!”
  Duminica te rogi foarte frumos în biserică, sau faci „misiune”, cânţi, te manifeşti religios foarte efervescent, dar casa ţi-e „în flăcări”, eşti violentă cu soţul…! Eşti doar o actriţă! Aruncă masca jos. Fii tu însuţi (însăţi) în mod constant; fii un artist care-L glorifică pe Domnul. Ce înseamnă „aruncă masca jos”? Înseamnă a veni înaintea Domnului cu pocăinţă pentru starea ta reală, să-L rogi să te ierte şi să te reabiliteze, să ceri iertare celor pe care ştii că trebuie să te ierte, apoi să mărturiseşti pocăinţa ta, dacă poţi, public. Începe o viaţă de artist al Domnului. Dar, mai întâi, Aruncă masca jos! (Mai mult pe această temă, vezi Buletinulul Golgotei din 23 Martie) – Florin Tabacaru

 • Daca Isus Christos ti-a dat jos masca atunci esti un om liber.
  http://nazireat4him.blogspot.ro/2010/02/eu-si-fetele-mele-de-verne-becker.html

Comentariile sunt dezactivate.